FORMACIÓ AMB VALORS - HÀBITS I CONDUCTES SALUDABLES

Arrenquem la segona temporada del projecte FORMACIÓ AMB VALORS treballant la temàtica HÀBITS I CONDUCTES SALUDABLES.

Durant la temporada 2016-17 vam iniciar el projecte FORMACIÓ AMB VALORS, un projecte que permet treballar, amb als nens i nenes de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon, valors implícits en l'esport, per tal de formar-se integralment. 

 

Si en la temporada anterior, vam treballar un total de 3 valors: El Respecte, la Cooperació i el Treball en Equip i la Capacitat d'Esforç i Superació Personal, enguany, per aquesta temporada 2017-18, les temàtiques que desenvoluparem són dues: HÀBITS I CONDUCTES SALUDABLES I LA SOLIDARITAT, amb un treball quatrimestral.

 

D'aquesta manera, aquest primer quatrimestre desenvoluparem la temàtica dels HÀBITS I CONDUCTES SALUDABLES, sobre 4 aspectes: ACTIVITAT FÍSICA, ALIMENTACIÓ, DESCANS I HIGIENE.

 

ACTIVITAT:

  • En primer lloc, des de coordinació, i mitjançant la plataforma de whatts app, enviarem mensualment informació, pautes, articles, sobre la temàtica per conscienciar els nens i nenes de la seva importància.
  • En segon lloc, els nens hauran de descarregar un Document Word on hauran de cumplimentar una taula contestant unes breus preguntes en les dates assenyalades. 

ENLLAÇ:

  • https://www.fundescam.net/els-valors-de-la-fundescam/temp-2017-18/hàbits-i-conductes-saludables/

CONFERÈNCIA:

El treball finalitzarà entre els mesos de gener i febrer amb una CONFERÈNCIA amb convidat que desvelarem més endavant, per parlar sobre la temàtica escollida i desenvolupada al llarg del quatrimestre.

 

Recordem que el paper dels pares, mares, familiars, és vital en el desenvolupament de l'activitat, ajudant els nens i nenes en la realització d'aquesta.

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter