15à EDICIÓ TORNEIG GERMANS VILA-RIERA

T'ESTEM ESPERANT!

JA TENIM DATES PEL TORNEIG GERMANS VILA-RIERA

Entre el mes de juny i setembre es desenvoluparà en les dos seus de la Fundació, Camprodon i Sant Joan de les Abadesses, el tradicional torneig de futbol que enguany arriba a la seva 15ª edició.

 

· DISSABTE 9 JUNY: serà el torn dels més petits, amb quatre tornejos simultanis en categories: ESCOLETA - PREBENJAMI 2011 - PREBENJAMI 2010 i BENJAMI 2009 amb un total d'entre 6 i 8 equips per categoria i que es desenvoluparà a CAMPRODON.

 

· DISSABTE 16 JUNY: Els dos tornejos per excel·lència. A Camprodon la categoria ALEVI amb 16 equips i a Sant Joan de les Abadesses en categoría BENJAMI, també amb 16 equips.

 

Aquets tornejos de final de temporada per a l'etapa de futbol 7, busquem la diversió, la convivència durant un día complet, i el companyerisme com atributs principals, on tot hi haver-hi competició, apuesta pot quedar en un segon plà. Unes localitats idònies per a la práctica esportiva, i espai on jugar i gaudir del día, enmig de la natura.


Anem al SETEMBRE, amb tornejos per les categories de futbol 11, que poden servir de pretemporada, on la competició pot tenir-hi un pès més important, i que els entrenadors tindràn molts partits per anar ajustant els equips de cares a les competicions de la federació a punt de començar.

 

· DISSABTE 8 SETEMBRE: Quadrangular en categoria JUVENIL a Camprodon.

 

· DISSABTE 15 SETEMBRE: Torneig en categoría INFANTIL, amb doble seu, a Camprodon i Sant Joan i amb 16 equips.

 

· DISSABTE 22 SETEMBRE: Quadrangular en categoria CADET a Camprodon o Sant Joan Abadesses en funció de la disponibilitat de camp.


+ INFORMACIÓ:

  • fundacio@fundescam.cat
  • David Marti (677125641 - davidmartisantoro@gmail.com)
Descarga
DOSSIER 2018 TORNEIG VILA-RIERA còpia.do
Documento Microsoft Word 1.5 MB

Fundescam a les xarxes socials:Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon