EL RESPECTE

A la FUNDESCAM - Fundació Esportiva Camprodon, apostem per la formació integral dels nostres nens i nenes, i aprofitem l'esport en general com a mitjà per educar, i formar amb valors, transemetent allò positiu que l'esport ens aporta.    

 

Volem treballar el RESPECTE envers tot allò que ens envolta, perquè creiem que ens ajudarà a ser millors persones, també fora l'àmbit esportiu. En el món de l'esport en general, aprendre a entendre i tolerar als rivals, àrbitres, companys, entrenadors, espectadors, etc. és un requisit bàsic per a qualsevol nen/a.

 

Activitats per treballar el Respecte

  • SECCIÓ BÀSQUET

Escollir una de les dues activitats:

1. Portar un dibuix o una image relacionada amb el valor del Respecte. A més a més, fer un comentari sobre el que entenem per aquest valor i com el podem mostrar en les entrenaments o partits en les quals participem.

2. Buscar una notícia sobre el valor Respecte en qualsevol esport i fer un comentari sobre aquesta. 

 

  • SECCIÓ FUTBOL

ETAPA 1. ESCOLETA - PREBENJAMÍ - BENJAMI 1R ANY

Portar un dibuix o una image relacionada amb el valor del Respecte, que treballarem durant aquest trimestre. A més a més, fer un comentari sobre el que entenem per respecte i com aquest valor el podem mostrar en entrenaments o partits en el que participem.

 

ETAPA 2. BENJAMI 2N ANY I ALEVINS

Buscar una notícia sobre el valor respecte i fer un comentari. O visualitzar el següent vídeo i fer un comentari sobre aquest.

https://www.youtube.com/watch?v=4SaodJW5FEE

 

ETAPA 3. INFANTILS I CADETS

Visualización del següent vídeo sobre el respecte:

https://www.youtube.com/watch?v=4SaodJW5FEE

Fer un comentari sobre el vídeo i el valor respecte en general. Parlar sobre el significat del valor, i com aquest el podem mostrar en entrenaments i partits en els quals participem com a jugadors.

 

ACTIVITAT CONJUNTA FUNDESCAM: Els nens i nenes de la FUNDESCAM, a partir d'aquest primer trimestre hauràn de donar la mà als seus entrenadors, coordinadors, i membres de la Fundació al arribar i marxar de les instal·lacions esportives.

Activitat: Video per reflexionar-hi

Aquest ha estat un resum de l'activitat desenvolupada pels nens i nenes de la FUNDESCAM sobre el valor RESPECTE durant el primer trimestre

Reportatge TVRipollès sobre la conferència final del 1r trimestre i el treball amb valors de la FUNDESCAM

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter