CONFERÈNCIA 2n TRIMESTRE

Anna Quintana ens va acompanyar per parlar-nos dels valors de la cooperació i el treball en equip

Ahir divendres 7 d'abril, la FUNDESCAM - Fundació Esportiva Camprodon, va fer l'acte de cloenda del 2n trimestre, al Casal Camprodoní.

 

Dins del projecte Formació amb Valors, cada trimestre, les tres seccions de la Fundació, reben una conferencia sobre els valors treballats durant el trimestre. Durant aquest 2n trimestre, s'han treballat els valors de la COOPERACIÓ I EL TREBALL  EN EQUIP, dos valors essencials en el món de l'esport però també vàlids per extrapolar a la societat actual i en el nostre dia a dia. Aquest precisament és un dels objectius del projecte, que els nens i nenes de la Fundació, treballin els valors implícits en l'esport, mitjançant tasques d'entrenament, activitats a casa, i la pròpia conferència, i que aquest aprenentatge que adquirexen mitjançant l'esport, el puguin transportar a la vida quotidiana

 

En l'acte d'aquest trimestre, ens va acompanyar ANNA QUINTANA GUILLAMET, patinadora i capitana del Club Patinatge Artístic Olot, i deu vegades campiona del món.

 

L'Anna ens va fer veure la importància del treball en equip en qualsevol esport per tal d'aconseguir objectius comuns. Una gran xerrada molt amena per els nens i nenes de la Fundació i que de ben segur hauran après una habilitat per la vida a posar en pràctica. 

Vídeo activitat equip Cadet secció futbol i el grup de secundària secció de bàsquet

Vídeo resum activitats 2n trimestre Fundescam

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter