Què és la FEC VALL DEL TER?

 

La FEC VALL DEL TER neix amb la voluntat de fomentar l’esport de formació a la nostra comarca. Sobretot a la nostra àrea d'nfluència, la Vall de Camprodon i els seus pobles, Sant Joan de les Abadesses i Ogassa. Creiem en la necessitat viva de fomentar l’esport entre els més joves del nostre territori. És per aquest motiu que el treball de la fundació anirà adreçat als joves de fins a 18-19 anys.

 

El nostre objectiu és potenciar els valors a través de l’esport. L’activitat física ha de ser una part molt important de l’educació que reben els nostres joves i per això és imprescindible que aquests puguin rebre una formació esportiva de qualitat. Més enllà de l’educació que aquests reben de l’escola o de les seves famílies, cal una bona oferta que permeti formar adequadament als més joves en les seves estones de lleure. 

 

Per aquest motiu que la fundació vol consolidar les disciplines esportives actuals existents en el territori i fomentar la posada en marxa de noves activitats esportives perquè els més joves puguin gaudir de l’esport.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter