INSCRIPCIONS TANCADES!

INSCRIPCIONS TANCADES

Avui divendres 16 d'abril a les 10H, hem arribat al límit de places per a realitzar el Campus Multiesport.

Moltes gràcies al 100 nens i nenes que en formaran part de l'edició d'enguany en les 3 modalitats: Futbol, Bàsquet i Patinatge.

Ens veiem aviat!

FEC VALL DEL TER


CAMPUS MULTIESPORT JULIOL 2021

OBRIM LES INSCRIPCIONS PER L'EDICIÓ D'AQUEST PROPER JULIOL!

PLACES LIMITADES!!!

EN CAS DE NO PODER-SE DESENVOLUPAR EL CAMPUS I HAVER-LO DE SUSPENDRE PER L'ESTAT DE PANDÈMIA (COVID-19) QUE VIVIM, ES RETORNARAN ELS DINERS DE FORMA INTEGRA!


OBRIM LES INSCRIPCIONS PER L'EDICIÓ D'ENGUANY D'AQUEST PROPER JULIOL.

 

Durant les darreres dues setmanes del mes de juliol (del 19 al 30 de juliol), com és habitual en el nostre territori, tindrà lloc el CAMPUS MULTIESPORT que organitza la FEC Vall del Ter.

 

El campus es desenvoluparà principalment a la localitat de Camprodon i el que engloba la Vall del Ter (Vall de Camprodon, Sant Joan de les Abadesses i Ogassa) i les seves intal·lacions esportives, i estarà obert per els nens i nenes nascuts entre els anys 2016 i 2007 (ambdues incloses).

 

Seguint amb les darreres edicions, hi haurà 3 modalitats a escollir entre els seus participants: FUTBOL, BÀSQUET i PATINATGE, a més de combinar amb un ampli ventall d'activitats i sortides, de caire més lúdic i recreatiu.

 

Tenim 75 places disponibles per setmana (només 15 places de modalitat només mati o migdia), no perdis el temps, i apunta't!

 

IMPORTANT:

RESERVA LA TEVA PLAÇA:

  • OMPLINT LA INSCRIPCIÓ ON-LINE
  • I ENVIANT E-MAIL AMB: FOTOCOPIA TARGETA SANITÀRIA I FOTOCOPIA PAGA I SENYAL DE 150€ al número de compte marcat.

* Som optimistes, i creiem que el juliol podrem desenvolupar el campus amb normalitat. En cas de que no es pugués realitzar el campus, es retornaran totes les pagues i senyals de forma integra.

 

VINE A GAUDIR DE L'ESTIU AMB NOSALTRES!

T'HI ESTEM ESPERANT!

 

CONTACTE:

  • inscripcions@fundescam.cat
  • Norma Hoyo - 686155650
  • David Marti - 677125641


Fundescam a les xarxes socials:Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon