DE LA BASE ALS PRIMERS EQUIPS

12 JUGADORS SORTITS DEL JUVENIL DE LA FEC VALL DEL TER EN LES DOS DARRERES TEMPORADES, HAN ARRIBAT ALS PRIMERS EQUIPS

Aquesta temporada la FEC VALL DEL TER ha complert la quarta temporada en actiu. Un dels objectius que ha defensat des del primer moment, ha estat el de preparar als joves jugadors de la nostra àrea d'influència (Vall del Ter: Vall de Camprodon i Sant Joan de les Abadesses/Ogassa) per l'etapa amateur i poder arribar a jugar en els nostres clubs col·laboradors: UE Camprodon i CE Abadessenc.

 

La finalitat de nodrir de gent de casa aquests dos clubs només pot ser possible si a la base s'aconseguien categories incrementant la qualitat dels nostres equips.

 

La temporada passada el Juvenil A va assolir l'ascens a 1ª divisió i aquesta temporada ha aconseguit consolidar-la fent una gran temporada amb la millor classificació en anys (5è classificat).

 

La temporada passada 2018-19, van ser 3 els jugadors que van fer el salt a la UE Camprodon (Abde, Edu Martinez i Jordi Galceran) i que enguany compliran la seva segona temporada. I aquesta temporada 2019-20, hem aconseguit el 100%. 9 jugadors de 9 que acabaven etapa, han fitxat pels clubs col·laboradors. El CE Abadessenc comptarà en la seva plantilla amb en Gerard Planella, Moha Elouardi, Sergi Orriols, Jordi Coma i Adrià Peix, mentre que a la UE Camprodon hi debutaran l'Aniol Carrera, en Jordi Planella, l'Uri Busquets i en Martí López.

 

En total, 12 jugadors en 2 temporades, convertint aquest fet, en històric, i que ens omple d'orgull i energia per seguir desenvolupant la nostra tasca i poder oferir a noves generacions el mateix camí que aquest grup de joves han iniciat. Aquest fet, reforça els objectius i filosofia per la qual va ser creada ara fa 4 anys la FEC Vall del Ter.

 

A tots vosaltres, desitjar-vos tota la sort del món en aquesta nova etapa. Sou part del present i sobretot del futur. Us seguirem d'aprop!

 

La FEC VALL DEL TER és un projecte a llarg termini!

Seguim!

                - Foto de les plantilles dels dos últims Juvenils, Temp. 2018-19 (a baix) i 2019-20 (a dalt)

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter