ELS SEUS DRETS EN JOC

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES NOVES, NO BÈL·LIQUES I NO SEXISTES

Des de la FEC - VALL DEL TER i en col·laboració amb CREU ROJA JOVENTUT, iniciem una campanya de rcollida de joguines per aquest Nadal. 

 

Aquesta activitat forma part del projecte Formació amb Valors, en el qual ens trobem treballant l'EMPATIA i la SOLIDARITAT.

 

Sota el lema "els seus drets en joc" pretenem sensibilitzar de la importància per a qualsevol nen o nena de rebre una joguina nova en aquestes dates tant assenyalades, independentment de la situació econòmica que es visqui a la llar. 

 

Per aquest motiu, la FEC - VALL DEL TER com a entitat, col·laborarà en la compra de joguines, i durant el pròxim mes també iniciarem tant en les seus de Camprodon (Bar Pavelló / Camp de futbol) com a Sant Joan de les Abadesses (Camp de Futbol), la recollida de joguines per a tots aquells membres de la Fundació o no, que hi volgueu col·laborar.

 

Aportant un petit granet de sorra podeu fer treure un somriure a molts nens/es.

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter