LA SOLIDARITAT

El darrer quatrimestre de la Temp.2017/18 treballarem el valor de la Solidaritat

La solidaritat, ha estat la segona temàtica que els nens i nenes de la FUNDESCAM, treballarant durant el el darrer quatrimestre de la Temporada 2017/18, dins del projecte Formació amb Valors.

 

Durant el propers quatre mesos: març, abril, maig i juny, parlarem de solidaritat, entenent-la com el valor que mou a persones a intentar compensar les injusticies socials.

 

Al llarg del quatrimestre es realitzarant accions, i activitats per conèixer el significat i la importància del valor dins de la societat en general i també en el món de l'esport. Ente les accions que es realitzarant hi haurà: Recollida de material esportiu entre la gent vinculada a la Fundescam i gent col·laborador per ser enviada a paisos subdesenvolupats, o també la col·laboració de les entitats que directe o indirectament formen part del projecte: FUNDESCAM / UE Camprodon i CE Abadessenc, amb l'enviament d'equipacions esportives a paisos del tercer món. 

 

El projecte finalizarà amb una conferència sobre la temàtica durant el mes de maig, on més endevant anunciarem el seu conferenciant. 

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:



Fec Vall del Ter