CONFERÈNCIA HÀBITS I CONDUCTES SALUDABLES

Elisabet Sancho (Nutricionista) serà la nostre conferenciant per fer arribar als nens i nenes que formen part de la FUNDESCAM, pautes sobre la temàtica que han estat treballant durant aquest quatrimestre: HÀBITS I CONDUCTES SALUDABLES, i en menció especial sobre l'ALIMENTACIÓ. 

 

Dins del projecte FORMACIÓ AMB VALORS, amb el qual durant un periode de temps tots els nens i nenes de la Fundescam, treballen alguna temàtica o valors, l'escollida per aquesta primera part de la temporada 2017-18 fou la de hàbits i conductes saludables, la qual finalitzarà amb aquesta ponència.

 

Seguidament i durant el barrer quatrimestre del curs, la temàtica que treballarem dins de la Fundescam, serà la SOLIDARITAT.

 

En resum, dos temàtiques molt pròximes a la societat en la qual estem vinculats, i que ens permetran conèixer i aprofudir-ne més en els nostres nens/es.

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter