PRESENTACIÓ FUNDESCAM

400 persones en la presentació de la Fundescam

Aquest passat dissabte 20 de gener, va tenir lloc, al pavelló Llandrius de Camprodon, l'acte de presentació de l'estructura esportiva de la FUNDESCAM - Fundació Esportiva Camprodon. 

 

L'acte va aplegar a més de 400 persones, entre els nens i nenes integrants de les tres disciplines esportives que conformen la fundació (Futbol, Basquet i Patinatge), entrenadors, convidats i les nombroses famílies que tampoc es van voler perdre l'acte. 

 

Aquest va servir per comprovar el treball que des de la seva creació, fa poc més d'un any i mig, s'està duent a terme, el creixement en nombre de nens i nenes practicants d'esport a la Vall del Ter, així com també destacat el nombre de nenes potenciant l'esport femení, un dels objectius de l'entitat.

 

En total són 268 nens i nenes els que formen part de l'entitat i que dia a día treballen per millorar en els respectius esports i per rebre una educació esportiva adecuada, també amb valors.

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter