FUNDESCAM I ELS VALORS

  • http://fcf.cat/noticia/fundacio-esportiva-camprodon-formacio-i-valors-sempre-de-la-ma/13/12/2017

Avui hem estat notícia per la FCF pel programa en què ens vam involucrar la temporada passada, +KESPORT, el qual pretenia treballar habilitats per la vida, mitjançant activitats i tasques realitzades en l'entorn esportiu del futbol.

 

Sens dubte, una experiencia gratificant que ens va permetre seguir amb la tasca que ja realitzem dins l'entitat, de FORMACIÓ AMB VALORS, aprendre noves metodologies i maneres de fer, per aprofundir coneixaments, en una mateixa direcció: LA FORMACIÓ!

 

En una societat tant resultadista, més iniciatives com a de +KESPORT seria interessants de veure, sobretot en edats més formatives. 

 

Agraïr a +KESPORT i la Federació Catalana de Futbol, per deixar-nos participar del programa!

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter