Crònica Fundescam cap de setmana 21 - 22 octubre

FEMENI AMATEUR: Debut en lliga del Femení amateur que es va desplaçar a Vilobí d'Onyar. Tot i perdre per 3-0, molt bones sensacions per un equip format de 0 aquest estiu. Moltes ocasions que no vam saber materialitzar, però contents amb l'esforç i les ganes de les noies. 

 

JUVENIL: Victòria del Juvenil en la visita del Bosc de Tosca al municipal de Camprodon per un contundent 5-1, tot i que el resultat no mostra la igualtat que hi va haver en el joc, i que tot i anar perdent vam saber capgirar tot i quedar-nos amb 10 jugadors pràcticament els últims 25 min. Seguim liders en solitari amb 9 punts de 9 possibles.

 

CADET: El cadet va aconseguir una abultada victòria al camp del Sant Gregori per 0-7. Partit seriós dels nois de Joan Bobi, que no van donar opcions al rival. La victòria va servir per dedicar-la en Hatim i en Ruben, dos membres de l'equip i lesionats de llarga durada.

 

INFANTIL A: Partit aplaçat contra el Peralada.

 

INFANTIL B: Després d'un molt bon partit contra la Ribetana la passada jornada, i on vam estar desencertats, aquesta jornada si que vam poder estrenar el casiller de punts en guayar en la norte visita al camp del Sant Quirze per 0-4. Bon partit en general i important victòria per agafar confiança per un equip integre de jugadors de primer any.

 

ALEVI A: Bon partit de l'Alevi A, entrenat per l'Aleix Contreras, que en el seu desplaçament a Vilamalla, van poder sumar la seva primera victòria. Tot i un inici de partit irregular, en la segona part vam mostrar un joc més sòlid que es va plasmar en eficàcia ofensiva.

 

ALEVI B: Tot i competir correctament en el partit, l'Alevi B no va poder puntuar aquest diumenge a Camprodon, davant un dels favorits a estar en la part més alta de la lliga, el Peralada. A seguir treballant fort que els resultats arribaran.

 

ALEVI C: Desplaçament a Les Preses, on vam caure derrotats, tot i la bona entrega dels nens de Oriol Galceran, que van tenir les seves opcions. Valorar molt positivament l'esforç i les ganes dels nens/es.

 

BENJAMI A: Molt bon partit a nivell de joc del Benjami A, tot i que va faltar fortuna i encert de cara el gol. Ocasions, pals, i desencert defensiu van provocar que el resultat finalment fos de 2-2 en la visita de Les Preses al camp de Camprodon.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter