Conferència 3r trimestre Formació amb valors

Albert Bosch serà el tercer conferenciant del curs 2016-17

Albert Bosch serà el tercer convidat del curs d'enguany (2016-17) i clourà aquesta primera temporada en actiu de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon. 

 

Dins del projecte, que sota el nom de Formació amb Valors, pretén extreure valors implícits en l'esport per treballar-los durant la temporada amb els nens i nenes i que aquests siguin capaços d'extreuren profit fora de l'activitat esportiva, arribem al final del 3r trimestre. 

 

Durant aquest darrer trimestre del curs, els valors que s'han treballat dins la Fundescam, són els valors de l'ESFORÇ i la SUPERACIÓ PERSONAL i des de la coordinació s'ha apostat per una persona local, de casa, que coneix el territori i que exemplifica a la perfecció els valors esmentats, per fer-nos de conferenciant en aquest últim dia.

 

La conferència tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses, al Teatre Centre, el proper divendres 16 juny a les 18:30H. Hi esteu tots convidats!

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter