Resultats secció futbol federat cap de setmana 27 - 28 maig

Última jornada de lliga pels equips federats i primers amistosos de final de temporada.

 

Aquest darrer cap de setmana del mes de maig, va ser la última jornada de lliga per la majoria dels equips de la Fundescam que participen en competició federada a la Federació Catalana Futbol. 

 

El JUVENIL, tot i començar el partit amb un 3-0 favorable en 20 minuts, va acabar caient per un clar 4-10 davant l'Olot. La temporada del nostre juvenil no ha estat la millor, però ja tenim ganes de començar la propera temporada, i amb forces renovades intentar recuperar la categoria que hem perdut aquest any.

 

El CADET va jugar un amistós a la Bisbal d'Empordà, on vam perdre per 4-0. Tot i aquest resultat, el Cadet ha fet una notable temporada, on ens hem quedat amb el regust de quedar més endavant, però una bona tercera posició final a la lliga.

 

l'INFANTIL sens dubte ha estat l'alegria d'aquesta temporada al firmar una temporada gairebé perfecte. Dignes guanyadors de la lliga, i ascens a primera divisió. Enhorabona a tota la familia de l'Infantil.

 

L'ALEVI A, en la dura categoria de preferent a firmat una temporada notable, de menys a més, i amb el regust amarg de que teniem equip i joc per ser més endavant. Acabem en aquest darrer partit amb una clara victòria al camp de l'Olot, per 0-4 i una desena posició, i a 14 punts per sobre de la salvació.

 

L'ALEVI B, també ha anat de menys a més i acaba la temporada amb molt bones sensacions amb només una derrota en els últims 7 partits, i empatan aquest darrer davant un rival directe per 4-4. Així, novena posició final, i la categoria de primera salvada. 

 

Valorem molt positivament els resultats de l'ALEVI C, un equip que ha treballat moltissim a cada entrenament per millorar i tot i que els resultats moltes vegades no han acompanyat, l'esforç i entrega dels nens sempre ha estat d'admirar.

 

El BENJAMI A, tancava la temporada amb una victòria a Sant Joan les Abadesses davant el Sant Pere Màrtir per un contundent 8-1. Bona temporada dels nens de Marc Casablanca, que acaben l'any en cinquena posició, i trobant a faltar petites ensopegades per mirar més amunt. 

 

El BENJAMI B, tot i ensopegar en al darrere jornada amb un rival directe, ha estat un equip molt regular al llarg d'aquesta i moltes vegades hem estat en segona o tercera posició, tot i que finalment acabem sisens. Notable temporada dels nens i nenes del benjami B.

 

Ens queden 15 dies de tornejos per endavant i amistosos, per gaudir del futbol i de les competicions per tancar aquesta primera temporada de la Fundació Esportiva Camprodon! 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter