Resultats partits secció futbol federat 13-14 maig

A falta de dos jornades per acabar la majoria de les lligues de cada categoría, apuesta jornada no ha estat gens bona pels equips federats de la secció de futbol de la Fundescam.

 

El JUVENIL va perdre a Camprodon dissabte per 2-4, en un bon partit dels jugadors de Jose Moreno, que en els últims dos partits, s'ha pogut apreciar un millor joc col·lectiu i millor actitud en els jugadors.

 

El CADET, per la seva banda, recuperava avui diumenge un partit aplaçat davant el Sant Pere Màrtir, i amb res en joc, el partit ha estat molt dolent i no s'ha pogut sumar cap punt en el darrer partit de la lliga. Finalment acabem 3rs, en una notable temporada.

 

L'ALEVI A, en el seu partit avançat al divendres a l'Escala, es veia superat en un bon i competitiu partit davant el 3r classificat, on es va decantar cap als locals, més forts i molt contundents en les jugades a pilota aturada.

 

L'ALEVI B, en un partit molt entretingut al camp de la vila de Camprodon, sumava un punt davant un rival directe de la zona noble de la classificació, La Canya, i empatava a 3 en el seu partit.

 

El BENJAMI A, queia a Sant Joan de les Abadesses, davant el Cornellà de Terri, en un no molt bon partit. Amb aquest resultat quedem fora de la lluita pel campionat. 

 

El BENJAMI B, en un gran partit a Vic, sumava els 3 punts, en un ajustat resultat (2-3) i segueix en el top5 de la seva lliga, trencant la ratxa negativa que portava les darreres jornades.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:



Fec Vall del Ter