Resultats secció futbol federat cap de setmana 6-7 maig

No molt bons resultats aquest cap de setmana pels equips de la Fundescam, però si bon partits.

El JUVENIL, segurement amb un dels millors partits de la temporada, perdía en els darrers minuts (min.89 i 90) davant el Bosc de Tosca, en un molt bon partit dels de José Moreno, i que empataven 2-2 a falta de pocs minuts.

L'ALEVI A, en un gran partit, que van anar de més a menys, van derrotar finalment el Quart, per un ajustat 4-3. Amb aquest resultat, matemàticament salvem la categoria preferent d'aleví.

L'ALEVI B, va fer un bon partit davant un difícil rival, el Llagostera, 2n classificat de la categoria, i va caure derrotat per 2-4 però amb bones sensacions, que donen continuitat a les oferides les darreres jornades.

L'ALEVI C, va caure com a local, davant un dels rivals més forts de la 2a divisió: l'Atletic Banyoles. Cal destacar l'actitud dels nostres que van lluitar durant tot el partit malgrat el marcador.

El BENJAMI A, va guanyar en la seva visita a Bosc de Tosca per 1-4, on el partit va ser molt igualat i el resultat una mica enganyós. Tot i això, bon partit dels nostres que segueixen en la lluita pels primers llocs de la categoria.

El BENJAMI B, queia a Vic el dissabte, davant el Vic Riuiprimer, per un resultat 5-2. Mermat per les baixes, ens va costar competir davant un bon rival.