L'equip infantil de la Fundescam son CAMPIONS DE LLIGA

Amb la victòria per 6-0 d'aquest dissabte davant el Santjoanenc, el nostre equip INFANTIL es proclamava matemàticament campió de lliga de segona divisió, i certificava així el seu ascens a primera divisió.

 

La lliga no ha estat fàcil, i tot i els brillants números de l'equip entrenat per Benja López, fins a la darrere jornada del campionat, no s'ha decidit el guanyador. En una lluita aferrissada amb el C.E.Banyoles, amb els quals hem quedat amb la mateixa puntuació (64 punts) i on s'ha decidit per l'average particular, ja que en els dos enfrontaments directes en vam sortir guanyadors (1-2 i 1-0).

 

En total, com dèiem, 64 punts, amb 21 victòries, 1 empat i 2 derrotes, amb 118 gols a favor i 30 en contra. 

 

Enhorabona nens/es de l'Infantil, entrenador, delegat i pares i mares que ens heu acompanyat en cada partit, tots formem part de l'èxit. 

 

FELICITATS CAMPIONS!

Escribir comentario

Comentarios: 0

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter