Resultats equips federats secció futbol cap de setmana 22 - 23 abril

El repàs del cap de setmana dels equips federats de la secció de futbol de la FUNDESCAM, el comencem pel JUVENIL, el qual no podia fer res davant un gran equip com el peralada, situat a la zona alta de la classificació. Per altra banda, els dos equips de futbol 11 restants sumaven importants victòries: el CADET guanyava a Camprodon el seu partit davant el Pontenc per un contundent 5-2, mentre que l'INFANTIL derrotava el Cornellà de Terri com a visitant per 3-5 i el deixa a 3 punts de ser campió de lliga.

 

Pel que fa els equips Alevins, en un bon partit, l'ALEVI A se li escapava l'empat al camp del Banyoles a falta de 3 minuts per acabar el partit. L'ALEVI B, sumava uns 3 punts importants davant el Porqueres (3-2), en un partit trebat, i amb molta intensitat per part dels dos equips. I l'ALEVI C, no podia sumar en la seva visita al camp de la canya, i queia per 4-0.

 

Finalment, els equips Benjamins: el BENJAMI A seguia amb la línia positiva de les últimes setmanes i guanyava aquest diumenge a Sant Joan de les Abadesses, davant el Banyoles per 5-1, mentre que el BENJAMI B, en la seva lluita per les posicions capdavanteres, ensopegava davant l'Oar Vic, líder imbatut de la lliga, per 5-2.

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter