Resultats secció futbol federat 1-2 abril

Sort dispersa pels diferents equips de la secció futbol federat de la Fundescam durant aquest cap de setmana. 

 

El JUVENIL perdia dissabte davant l'Escala, en un partit on la sort tampoc va estar del nostre costat. després d'anar guanyant per 3-1 a falta de 20 minuts, incomprensiblement ens deixàvem remuntar el partit i acabar perdent per 3-5. 

 

El CADET superava dissabte mati sense problemes el Bosc de Tosca, per un 3-0 i el manté a la tercera posició del seu grup.

 

L'INFANTIL, en un fluix partit, superava per 7-3 a la Vall d'en Bas, per seguir lluitant per la primera plaça de la classificació. Aquest proper dijous, recuperarem el partit davant l'Amer.

 

L'ALEVI A, sense encert de cara a porteria, perdía per 2-1 en el seu desplaçament a Torroella de Montgri. Com li està passant últimament, bons partits, i poc premi, que el manté en la lluita per la permenència del grup de preferent. 

 

L'ALEVI B tampoc sumava aquest diumenge davant un rival directe com és el Cassà. En un fluix partit, el resultat va ser de 2-3 pels visitants.

 

L'ALEVI C, en el seu desplaçament a Sant Joan les Fonts, rival de la part capdavantera de la classificació, ens guanyava contundentment.

 

El BENJAMI A, va sumar 3 punts el dissabte en la visita de l'Anglès Terbrugent al camp de Sant Joan les Abadesses, i d'aquesta manera el manté en les posicions capdavanteres del grup. 

 

El BENJAMI B, finalment, també sumava 3 punts importants en la seva lluita per la segona posició del grup, en la seva visita a Taradell. Partit amb molts gols que ens el vam emportar finalment per 6-9. 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:



Fec Vall del Ter