Conferència sobre la cooperació i el treball en equip

Anna Quintana, capitana del CPA Olot, en serà la ponent

 

Amb l'arribada de la Setmana Santa, la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon, posa punt i final al segon trimestre des de la seva creació, amb la realització d'una conferència sobre els valors de la cooperació i el treball en equip, el proper divendres 7 d'abril a les 18:30h al Casal Camprodoní. 

 

Durant l'esmentat 2n trimestre, els nens i nenes de la Fundació, dins del projecte Formació amb Valors, han estat treballant els valors de la cooperació i el treball en equip, mitjançant diferents activitats. D'una banda, activitats proposades pels entrenadors durant els entrenaments. També mitjançant una activitat a realitzar a casa i que ajudava a treballar aquets valors des de diferents vessants. I finalment acabarem el projecte amb l'esmentada conferència.

 

La conferència tindrà lloc el pròxim divendres dia 7 d'abril, a les 18:30h de la tarda, al Casal Camprodoní. On tindrem la sort de comptar amb l'Anna Quintana, patinadora del Club Patinatge Artístic Olot, capitana, i deu vegades campiona del món. Aquesta a més dels membres de la Fundació, nens i nenes, entrenadors, pares i mares, familiars, etc. també està oberta al públic en general. 

 

Us hi esperem!

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter