Resultats equips federats Futbol cap de setmana 18-19 març

 

Jornada en general positiva pels equips federats de la secció de futbol de la FUNDESCAM - Fundació Esportiva Camprodon. 

 

En els equips de futbol 11, l'equis JUVENIL perdia en la visita al camp de la vila del Quart. Masses errors del nostre equip ens van impedir sumar qualsevol punt davant un rival complicat. El CADET sumava una important victòria en el difícil desplaçament al camp de la Cellera, per un contundent 0-5 i l'afiança a la 3a posició de la classificació. Finalment, gran victòria de l'INFANTIL al camp de Camprodon, davant l'UE Olot, únic equip que aquesta temporada havia estat capaç de guanyar-nos en el desplaçament d'anada. Solvent marcador, 4-1 que el permeten seguir una setmana més com a lider de la classificació. 

 

Pel que fa els equips de futbol 7, sort repartida. l'ALEVI A, perdia dissabte (4-1) en el sempre difícil desplaçament a Torres de Palau, Girona, davant un Girona que es lider del grup de Preferent. L'ALEVI C en un interessant partit a Olot, sumava un punt davant un rival directe de la zona noble de la classificació: l'At. Olot. I dos victòries pels dos equips Benjamins, el BENJAMI A guanyava 3-1 dissabte a Sant Joan de les Abadesses, davant La Canya en un grandissim partit d'ambdós equips, mentre que també sumava 3 punts el Benjami B en la seva visita diumenge al camp del Voltregà, per un resultat de 3-5.

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter