Resultats equips federats 11-12 març

Jornada amb diferent sort pels equips federats de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon.

 

Pel que fa els equips de futbol 11, l'equip JUVENIL perdia al camp del lider de la categoria de 1ª divisió, el Figueres i clar candidat a l'ascens en un partit on no vam tenir res a fer. Mentre que el CADET superava clarament a La Canya, en el seu partit jugat al camp de la vila de Camprodon per un contundent 8-0.

 

Pel que fa els equips de futbol 7 federats, l'ALEVI A, queia a Camprodon davant el Vic-Riuprimer, en un partit molt disputat. La gran alegria va arribar diumenge amb la victòria de l'ALEVI B, al camp del Banyoles, en una remuntada a la segona part del partit, després d'arribar perdent 2-1 al descans. Mentre que l'ALEVI C perdia contundentment a Sant Joan de les Abadesses, davant el Cornellà de Terri, lider de la categoria de 2ª divisió alevina. La sort es va girar en contra amb el BENJAMI A, que també davant el lider, el Besalú, va afrontar un molt bon partit tot i caure per 1-0, i on va tenir moltes opcions d'empatar o inclús guanyar el partit. Finalment, el BENJAMI B, sumava una important victòria davant el Torelló que el situa en el 2n lloc de la classificació.

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter