Resultats equips federats 4 - 5 març

 

En general, bon inici del mes de març, pel que fa els equips federats de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon. 

 

Pel que fa els equips de futbol 11, el JUVENIL no podia sumar com a local davant d'un bon equip com el Llagostera, tot i que el partit va estar més igualat que el que mostra el marcador, on els errors individual van marcar el tarannà del partit. L'equip CADET, es retrobava amb la victòria després d'un dolent mes de febrer, en un partit molt disputat a Porqueres, que es va decidir amb un gol visitant en el minut 75. Finalment, la gran alegria de la jornada venia de la mà dels INFANTILS, que amb un gran partit al camp de la vila de Camprodon, superaven per 1 a 0 al Banyoles, segon classificat, i l'afiançava a la primera plaça amb 3 punts de diferència entre ells. 

 

Seguint amb els equips federats de Futbol 7, l'ALEVI A no passava de l'empat al camp de l'Atletic Bisbalenc, en un no bon partit dels visitants marcat per un joc trebat i directe dels rivals i un camp relativament petit. l'ALEVI B, si que sumava un important punt, davant un dels classificats a la part alta de la classificació, la PU Figueres, en un partit atractiu amb resultat final de 3 a 3. L'ALEVI C, sumava uns importants 3 punts davant un rival directe de la zona noble de la classificació, el Sant Roc Olot, en un partit molt seriós, i correcte dels nostres amb un resultat final contundent de 0 a 5. Sort diversa pels equips benjamins, el BENJAMI A, en un fluix partit davant un gran rival, perdia com a local i s'allunya de les posicions capdaventeres del grup, situant-se en quarta posició, mentre que el BENJAMI B, aconseguia la victòria al camp del Tona, que el referma també a la quarta plaça del seu grup.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter