Resultats equips federats 18 - 19 febrer

 

Última jornada abans de la parada del calendari per Carnaval. Pel que fa els equips de futbol 11, l'equip JUVENIL descansava en la jornada d'aquest cap de setmana. El CADET no podia sumar, en un mal partit al vist a Camprodon, davant un rival, teòricament inferior, però que va fer molt bon partit. I l'INFANTIL sumava 3 punts en la seva visita al camp de l'Amer davant l'Anglès Terbrugent, i el mantenen com a segon classificat a falta de recuperar dos partits suspesos. 

 

Pel equips de futbol 7, l'ALEVI A perdia dissabte davant el 3r classificat, el Figueres, en un molt bon partit que es va poder veure, i que la sort no es va decantar de cares dels locals. Els que van sumar 3 punts, i aconsegueixen així la segona victòria consecutiva, és l'ALEVI B de la seva visita a FIgueres, amb un molt bon partit. Finalment, l'ALEVI C, tot i competir el partit, perdia a casa, contra el Sant Pere Màrtir. 

 

Pel que fa als BENJAMINS, el BENJAMI A, empatava en la seva visita a Sant Joan les Fonts, en un partit molt disputat i agradable pels espectadors. Mentre que el BENJAMI B sumava 3 punts, davant el Tona, situat a la part baixa de la classificació.

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter