Resultats equips federats Fundescam 11 i 12 febrer

Fluixa jornada pels equips federats de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon, aquest cap de setmana 11 i 12 de febrer.

 

Dissabte, el JUVENIL no sumava punts davant un rival directe com es La Cellera. Igual el CADET, que en el partit entre 2n i 3r classificat, li remontaven el partit, un partit marcat per factors més extraesportius que els esportius. 

 

L'ALEVI A sumava aquest diumenge una victòria importantissima davant el Fornells que el fa escalar 3 llocs a la classificació i el situa a la zona mitja de la categoria Preferent. També sumava victòria l'ALEVI B en el seu partit contra la Cellera, en un molt bon partit. Per la seva banda, l'ALEVI C no podia sumar punts a Porqueres, després de que li remontessin el gol inicial que va aconseguir.

 

Per acabar el torn dels Benjamins. El BENJAMI A, sumava aquest diumenge una nova victòria, la desena consecutiva, que el situa en el cooliderat de la primera divisió de benjamins. Per contra, el BENJAMI B no aconseguia sumar cap punt a la seva visita a Manlleu, rival directe de la zona alta de la classificació. 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter