L'ALEVI A PARTICIPARÀ A LA DANONE NATIONS CUP

L'Alevi A de la FUNDESCAM - Fundació Esportiva Camprodon, ha estat convidat per a participar en l'edició d'enguany de la DANONE NATIONS CUP, un dels tornejos més importants del territori. 

 

Concretament participaran en la fase prèvia, territorial de la província de Girona, que buscarà els tres representants d'aquest territori, que més endavant passaran a disputar la segona fase del territori català. 

 

Els partits es disputaran a Quart (Girona), i els rivals del nostre Alevi A, seràn l'amfitrió, la UE Quart, i l'Atletic Bisbalenc, en horari de 10:00h i 11:20h respectivament. En cas de passar com a primers de grups, jugarien una eliminatòria més, a les 14:00h. 

 

Molta sort companys i a gaudir de l'experiència!

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter