Primer dia d'entrenaments de bàsquet femení de primària

 

Avui dilluns 19 de setembre ha començat a donar els primers passos una de les principals apostes de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon. Avui s'ha dut a terme el primer entrenament de la secció de bàsquet de la temporada d'enguany, i ha sigut amb l'estrena del Bàsquet Femení de Primària, en la que un total de 15 noies d'edats compreses entre el 6 i els 11 anys han iniciat avui l'aventura de la pràctica de l'esport col·lectiu a l'Alta Vall del Ter.

 

Es realitzaran dos entrenaments setmanals a les instal·lacions esportives del Pavelló Llandrius. En quan al bàsquet femení de primària: dilluns i dijous de 17:30 a 18:30h, i en quan al bàsquet mixt de secundària, que iniciarà l'activitat a partir del mes d'octubre: dimecres i divendres de 15:45 a 16:45h. Inscripcions obertes on-line i en paper. Recordem que qui vulgui practicar bàsquet pot venir a provar-ho de forma totalment gratuïta durant el mes de setembre.

 

Esperem que les ganes i la il·lusió del primer dia segueixin en augment fins al final de temporada.

 

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter