Primer entrenament dels equips no federats de la fundescam

 

Una vegada finalitzades les vacances d'estiu i amb la tornada a l'escola dels més menuts, també ha sigut el torn de la tornada als entrenaments de futbol. Avui dijous tots els equips no federats de la fundescam han sigut els últims de l'entitat a iniciar l'activitat. Ha sigut altre vegada amb entrenaments simultanis als dos terrenys de joc de futbol que té la Fundescam, a Sant Joan de les Abadesses i a Camprodon.

 

Podeu consultar els horaris dels partits d'aquest cap de setmana aquí.

 

Recordem també a tothom que encara us podeu apuntar a la secció de futbol masculí de futbol, sobretot en les edats dels nascuts en 2010-2009-2008, els anys equivalents als cursos de 1r, 2n i 3r de primària.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter