1r dia d'entrenaments per a Benjamí A/B, Aleví, Infantil i Cadet

Entrenaments simultanis als dos camps de futbol de la Fundescam

 

Avui ha sigut l'estrena d'entrenaments de futbol per a les categories Benjamí A/B, Aleví, Infantil i Cadet, els conjunt d'equips federats que després de l'inici del juvenil la setmana passada, encara no s'havien posat a treballar. 

 

El desenvolupament d'aquests entrenaments es realitza de manera simultània als dis terrenys de joc de que disposa la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon: el Camp de la Vila de Camprodon i el Camp Municipal de Sant Joan de les Abadesses. Mentre els dimarts els equips de categoria Benjamí i Aleví realitzaran els entrenaments a Sant Joan de les Abadesses, i els Infantils i Cadets ho faran a Camprodon. Els entrenaments del divendres en aquestes categories, els realitzaran al camp oposat al que hagin entrenat dimarts.

 

Tots aquests equips realitzaran el primer partit d'aquesta temporada aquest cap de setmana, mentre que la resta d'equips no federats iniciaran els entrenaments la setmana següent.

 


Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter