El juvenil juga el primer partit de la història de la fundescam

Partit disputat contra el Santjoanenc amb empat final a un gol

 

Aquest dissabte a la tarda la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon ha disputat el seu primer partit de la història al Camp de la Vila de Camprodon contra el Santjoanenc. Després dels entrenaments iniciats l'anterior setmana, era el torn de disputar el primer partit de la nova entitat de formació esportiva de la Vall del Ter. 

 

El partit ha finalitzat amb empat a un al marcador, resultat idèntic amb el que s'havia arribat al descans. Després d'aquest primer enfrontament, l'equip seguirà treballant per tal de millorar els diversos aspectes per afrontar la temporada de la millor manera possible.

 

La resta d'equips de l'entitat s'aniran incorporant de forma progressiva a partir de la setmana següent i ben aviat disputaran també el seu primer partit.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter