El juvenil de la fundescam primer equip a iniciar entrenaments

Dissabte a les 17h primer partit al Camp de la Vila amb el Santjoanenc

 

El juvenil ha sigut avui dimecres dia 31 d'agost de 2016 el primer equip de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon a iniciar els entrenaments de cara a la nova temporada 2016/2017. Aquesta ha sigut una sessió on el físic ha tingut un protagonisme important per encarar amb garanties la competició de lliga de Primera Divisió i on les noves incorporacions han conegut els seus companys d'equip.

 

La preparació de l'equip continuar amb dos entrenaments per setmana i amb la disputa d'un partit els caps de setmana. Aquest primer enfrontament amistòs serà el pròxim dissabte dia 3 de setembre a les 17h al Camp de la Vila de Camprodon contra el Santjoanenc.

 

La resta d'equip de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon aniran començant els primers entrenaments de forma progressiva a partir de la pròxima setmana.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter