Vols jugar a bàsquet amb nosaltres?

 

Una de les grans apostes de la Fundescam – Fundació Esportiva Camprodon és la pràctica del bàsquet a la Vall del Ter. La temporada passada ja es va iniciar la pràctica d’aquest esport, i aquest any s'amplía la oferta. D’aquesta manera, enguany es plantegen dues línies de treball:

 

Una de BÀSQUET MIXT per a SECUNDÀRIA, amb dos dies d’entrenament els dimecres i els divendres de 15:45h a 16:45h, i, una segona línia, de BÀSQUET FEMENÍ a PRIMÀRIA els dilluns i els dijous de 17:30h a 18:30h amb recollida dels jugadors/es a la sortida de l'Escola Dr. Robert de Camprodon.

 

Si tens ganes de jugar a bàsquet amb nosaltres, per més informació, pots contactar amb: David 677 125 641 o davidmartisantoro@gmail.com

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter