La Fundació Esportiva Camprodon ja està en marxa

 

Des del passat mes de juny la nova entitat per la promoció esportiva del Ripollès, la Fundescam – Fundació Esportiva Camprodon, ja funciona a ple rendiment. Tot i que encara no han començat les diferents competicions esportives, s’està treballant intensament en la planificació esportiva dels diversos equips de la entitat.

 

 

S’està treballant en la configuració de 16 equips de futbol formats per totes les categories. Les principals novetats de cara a la nova temporada són la formació d’equips de bàsquet femení d’entre 6 i 11 anys, un bàsquet mixt entre 12 i 16 anys, i un equip de futbol femení entre 12 i 16 anys.

 

Per més informació us podeu posar en contacte amb el nostre coordinador: David 677 125 641 o davidmartisantoro@gmail.com.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter