Presentació de la samarreta de joc de la fundescam

Disseny trencador amb franges assimètriques de color vermell i negre

 

Aquesta serà la samarreta de joc de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon pels seus equips de futbol. Després de la integració dels equips de l'Abadessenc a la fundació, s'ha apostat per un disseny trencador que integra els principals colors dels equips precedents de la Fundescam, el vermell de la UE Camprodon i el negre del CE Abadessenc.

 

A partir d'aquest disseny, que està completat amb pantalons de color negre i mitgetes de color vermell amb la numeració de l'esquena de color blanc, cada equip tindrà la seva pròpia versió de samarreta en funció dels diversos patrocinadors que s'aniran anunciant al llarg de l'estiu.

 

L' equipació de joc es completarà amb l'escut de la Fundescam a la zona esquerra del pit. El disseny de l'escut de la Fundescam es presentarà properament.

 

El disseny de l'equipació de joc, així com també tot el conjunt de roba de partits i d'entrenaments, és a càrrec de Onze Technical Sport.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter