Dissabte es jugaran els primers partits dels equips de bàsquet de la Fundescam

Jornada promoguda conjuntament amb l'Institut SES Vila Riera de Camprodon

 

Aquest dissabte dia 21 de maig al Pavelló Llandrius de Camprodon es jugaran els primers partits de l'equip de bàsquet de la Fundescam organitzats conjuntament amb l’institut SES Vila Riera de Camprodon. La jornada començarà a les 10:30h i els rivals seran dues escoles d'Olot. Es disputarà un partit en categoria Masculina vs. el Petit Plançó i un altre en categoria femenina vs. l'Escola Pia. 

Aquesta serà la primera ocasió que tindran els jugadors i jugadores per enfrontar-se a un altre equip, ja que des dels inicis de l'activitat de bàsquet, tant sols han estat practicant a través d'entrenaments.

 

D'aquí dues setmanes, els equips tindran una nova ocasió per enfrontar-se entre ells, ja que el dia 4 de juny, els equips de la Fundescam visitaran les instal·lacions de  l’Escola Pia d’Olot per disputar el partit de tornada. Esperem que siguin unes jornades molt profitoses pels jugadors i que gaudeixin molt de la pràctica d'aquest esport.

 

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter