Més de 80 nenes i nenes del ripollès participen a les Jornades de Tecnificació de la Fundescam – Fundació Esportiva Camprodon

Dia 1 jornada a Sant Joan de les Abadesses. Dia 2 jornada a Camprodon

 

Avui ha tingut lloc al Camp de futbol de Sant Joan de les Abadesses la primera sessió de les Jornades de Tecnificació de Setmana Santa organitzades per la Fundescam – Fundació Esportiva Camprodon. Més de 80 nens i nenes de la Vall de Camprodon i Sant Joan de les Abadesses s’han inscrit en aquests dos dies de pràctica esportiva de futbol adreçats a jugadors i jugadores de les categories de futbol 7 d’Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví.

 

Aquesta és la primera activitat que organitza la Fundescam, entitat que neix amb la voluntat de fomentar l’esport de formació al nostre territori. Aquesta és una activitat que s’organitza en els dos camps de futbol que disposarà la Fundescam, ja que demà dimarts la segona jornada es desenvoluparà al Camp de la Vila de Camprodon. La participació en aquests dos dies d’activitats esportives és gratuïta, i els participants només han hagut d’abonar 5€ de transport en el cas de que aquest hagi estat necessari.

 

Aquests dos dies hauran servit com a primera presa de contacte entre els entrenadors i els jugadors i jugadores amb les que la Fundescam contarà a partir de la pròxima temporada per tal de començar a aplicar la metodologia esportiva que vol dur a terme la Fundescam. Segons David Martí, coordinador esportiu de l’entitat i d’aquestes Jornades de Tecnificació, fa una valoració molt positiva ja que “ha estat un èxit rotund perquè hem pogut comptar amb més de 80 nens i nenes del Ripollès”. Un bon inici per l’activitat de la Fundescam, que espera “que aquestes bones sensacions tinguin continuïtat de cara a la pròxima temporada”

 

Dia 1. Sant Joan de les Abadesses

Dia 2. Camprodon

Fec Vall del Ter a les xarxes socials:Fec Vall del Ter